Fogadóklub

Fogadóklub

Horvátország - Olaszország

2024. június 24. - Fogadóklub

Horvátország - Olaszország
Helyszín:Red Bull Arena(Lipcse) 21:00
Játékvezető: Makkelie D.(Ned)
Időjárás: 21°, Eső nem várható

A horvátok egy 3:0 vereséggel(spanyolok) kezdték a tornát, amit egy 2:2-es Albánia elleni döntetlen követett . Mind a két meccsen rosszul játszottak,a spanyolok ellen még elfogadható mivel a világ egyik legjobb válogatottja.Viszont az albánia elleni káosz, már nehezen magyarázható.A horvát csapatnak a meccs bizonyos periódusaiban látszik, hogy elfogy a fizikuma. Nyilván ez annak is köszönhető ,amitől már sokan tartottak az EB előtt is.Egyszerűen túl idős és lestrapált már a kezdő 11.Nem bírnak konzisztensen 90 percet lejátszani, ezért is ennyire változó meccsen belül is a dinamika. Ezen a meccsen pedig szükségük lesz minden erejükre, mert győzelmi kényszerben vannak. A Spaletti féle olasz csapat , labadomináns futballt játszik.Így a horvátoknak rengeteget kell majd futniuk ahoz, hogy megtudják szerezni a labdát és abból megfelelő ellentámadásokat tudjanak vezetni. Ráadásúl tegyük hozzá az olaszoknak tökéletes az X is, mivel a spanyolokat már nem tudják megelőzni. Ennek fényében a horvátok sok jóra nem számíthatnak a mai mérkőzésen.A kezdőcsapatban nem várható változtatás,a hírek szerint ugyan úgy Perisic lesz erőltetve balhátvédként (szárnyhátvéd)
Előzetes kezdő: Livakovic-Juranovic-Sutalo-Gvardiol-Perisic-Modric-Brozovic-Kovacic-Majer-Petkovic-Kramaric

Az olaszok egy 2:1-es győzelemmel kezdték az EB-t,ahol Albánia ellen fordítottak. A második meccsen pedig 1:0 vereséget szenvedtek Spanyolország ellen. Itt viszont az 12:0 semmilyen szinten nem tükrözi a meccsen belüli történéseket. A Spanyol válogatott lefocizta az olaszokat azon a mérkőzésen bátran kijelenthető hogy, közel sem volt egyszinten a 2 csapat. Viszont a horvátok ellen abszolút jó helyzetből várják a kezdősípszót.Spaletti biztos megpróbálja kijavítani a spanyolok ellen elkövetett hibákat, talán jókor jött az a vereség.Ő azon kevés edzők közzé tartozik válogatott szinten, aki megemeli a csapat padlóját és plafonját is. Látszik hogy egy klub fociban is sikeres edző ül a padon, ilyen rövid idő alatt is stílust tudott szabni erre a kicsit színtelen-szagtalan olasz keretre. Labdabirtoklásra alapoznak, támadásban megfelelő szabadságot kapnak a támadók így sokszor fluidnak tudják végigvinni az akciókat .Egy biztos hogy, ez már nem az az olasz válogatott aki 11-emberrel beáll védekezni egy 1 gólos előnyben.Sérülésfronton a hírek szerint egy komoly hiányzó lesz,Dimarco lábszár sérülést szenvedett Spanyolország ellen. Ezen kívül 1-2 változtatás várható.
Előzetes kezdő: Donnarumma-Darmian-Calafiori-Bastoni-Di Lorenzo-Jorghino-Cristante-Chiesa-Barella-Cambiaso-Retegui

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr7618434133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása