Fogadóklub

Fogadóklub

Lengyelország - Hollandia

2024. június 16. - Fogadóklub

Lengyelország-Hollandia
15:00 Volksparkstadion (Hamburg)
Játékvezető: Soares Dias A.(Por)
Időjárás: 20° és elvétve zápor várható

Lengyelország kitűnő formában várja az EB-t, utolsó 5 mérkőzéséből 5 győzelem a mérlegük, ráadásul a legutóbbi 2 győzelmük a szintén EB résztvevő Ukrajna és Törökország ellen volt. Ami viszont árnyalja a képet az Lewandowski nemrég történt sérülése. Mivel jelenleg a 2 kezdő csatárból egyik sem lesz elérhető, Milik is kimarad sérülés miatt, hírek szerint Adam Buksa az Antalyaspor támadója kezd majd aki 35 mérkőzésen 16 gólt szerzett a török élvonalban. Michal Probierz a szokásos 3:5:2-ben küldi majd pályára a csapatát ami változó meccskép esetén 3:5:1:1 is lehet.
Várhatő kezdő: (Gk)Szczesny-Kiwior-Dawidowicz-Bednarek-Zalewski-Moder-piotrowski-Slisz-Frankowski-Zielinski-Buksa

Hollandia az EB egyik titkos esélyesének számít, akik az utolsó 2 felkészülési mérkőzésüket egyaránt 4:0-ás győzelemmel zárták. Sérülésfronton 2 komolyabb hiányzót érdemes megemlíteni, De Jong (Barcelona) és az Atalantában kiváló szezont futó Teun Koopmeiners kénytelen kihagyni a tornát. Emiatt azért középpályán lehetnek gondok, a Veerman,Reijders,Schouten kezdő hármas nem tűnik a legacélosabbnak Ryan Gravenberch pedig finoman szólva sem számít alapembernek Liverpoolban. A védelmet és a támadósort abszolút elit játékosok alkotják így ott nem lesz probléma. Egyelőre nehéz megjósolni ez a Holland válogatott meddig juthat, de az biztos, hogy senkinek nem lesz könnyű ellenfél. Ronald Koeman a 4:3:3-at fogja alkalmazni, nagy hangsúlyt fektetve a felfutó szélsővédőkre és az 1 v1-ben erősnek számító szélső támadókra. A meccskép valószínűleg holland mezőnyfölényt mutat majd, a lengyelek pedig kontrákra lesznek berendezkedve. Bizonyos periódusokban megpróbálhatják nyomás alá helyezni a holland középpályásokat, mert De Jong hiányában azért a nyomással adódhatnak gondjai a hollandoknak.
Várható kezdő: (Gk)Verbruggen-Aké-Van Dijk-De-Vrij-Dimfries-Veerman-Schouten-Reijders-Simons-Depay-Gakpo

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr9418428881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása