Fogadóklub

Fogadóklub

Németország vs Skócia

2024. június 14. - Fogadóklub

A házigazda németek megkezdik az EB szereplésüket. A felkészülésük felemásra sikerült,az ukrajna elleni döntetlen után egy szoros 2:1-es győzelmet arattak Görögország ellen. Friss hír, hogy Pavlovic sajnos betegség miatt kénytelen lesz kihagyni a tornát, akit a Dortmund középpályása Emre Can fog helyettesíteni. Julian Nagelsmann egyelőre úgy tűnik stabilizálta a német csapatot, 4:2:3:1 játékrendszert alkalmaz. Sikerült visszahívnia Kroos-t a válogatotthoz ami nagyot emelhet a csapat formáján. Középcsatár poszton adódhatnak gondok, Havertz vagy Fullkrug foglalhatja el ezt a pozíciót. Nagyon sok múlik majd azon, hogy Havertz milyen formát tudott átmenteni a tornára. Az év elején látott súlytalan és a helyét keresgélő Havertzet fogjuk látni, vagy azt a Havertzet aki a szezon második felében gólokkal és kiváló mezőnymunkával járult hozzá az Arsenal 2. helyéhez. Fullkrug valószínűleg a meccsek 2. felében lép majd pályára. Nagelsmannon múlik majd, hogy Havertzet váltva, vagy Havertz szimplán hátrébb lép 10-es pozícióba (/hamis kilences) és elé érkezik majd Fullkrug. A csapaton belüli összhangról felemás hírek látnak napvilágot, legutóbb például Rüdiger és Fullkrug esett egymásnak edzésen egy keményebbre sikerült párharc után, akiket az edzőknek kellett szétválasztani. A közvélemény végső győzelemre is esélyesnek tartja a németeket, a fogadóirodáknál 3. legesélyesebb (tippmixpro).
Várható kezdőcsapat :Neuer-Kimmich-Rudiger-Tah-Mittelstadt-Kroos-Andrich-Wirtz-Gundogan-Musiala-Havertz

A Skótoknak nem alakult felhőtlenül az utolsó pár hónap. A Bolognában kiváló szezont produkáló Lewis Ferguson térdsérülés miatt kénytelen lesz kihagyni a tornát. A legfrissebb hírek alapján egyelőre McTominay játéka is kérdéses, viszont ő elutazott a csapattal. Ennek ellenére a sokak által lesajnált válogatott okozhat meglepetést, hiszen szinte minden játékosuk top ligában futballozik . Elég megemlíteni John McGinn(Aston Villa), Ryan Christie(AFC Bournemouth)Billy Gilmour(Brighton & Hove Albion)Andrew Robertson(Liverpool) Kieran Tierney (Real Sociedad) . Rendkívül fizikális csapatról van szó, akik általában 3:4:2:1-es formációt alkalmaznak, ami védekezésben inkább 5:4:1. Steve Clarke ha összetudott rakni egy megfelelő rendszert a kontrák kivitelezéséhez, sokkal kellemetlenebb lehet ez a skót csapat mint amilyennek elsőnek tűnnek. Megvan a csapatban a fizikalitás, képzettek a játékosok, sok nagy meccsen vannak már túl egyénileg, így a nyomást is jól bírják. A torna egyik legalulértékeltebb gárdája, meglátjuk mire lesznek képesek.
Várható kezdőcsapat: (Gk)Gunn-Parteous-Hendry-Tierney-Ralstan-Gilmour-McGregor-Robertson-Mctominay-Adams

Az időjárás kedvező lesz 19 fokot mondanak ,esőre 3% esély van, így minden adott egy kiváló nyitó mérkőzéshez

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr1918427997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása