Fogadóklub

Fogadóklub

Portugália vs Írország

2024. június 11. - Fogadóklub

Portugáia vs Írország 

Estádio Municipal de Aveiro Stadion (Aveiro

A hazai csapat utolsó felkészülése mérkőzése következik az Eb előtt. A szűkített keretben mindenki egészséges, nincs hiányzó .Legutóbbi barátságos meccsük nem sikerült jól, Horvátországtól szenvedtek hazai pályán 2:1-es vereséget .Valószínűleg most is forgatni fogja Roberto Martinez a portugál kezdőt.Ennek ellenére szinte biztos hogy mindent megtesznek a győzelemért. Hiszen nem tenne jót a csapat mentális erejének ,ha 2 vereséggel utaznának Németországba .
A vendégek nem érdekeltek a EB-n ,ők már a nemzetek ligájára és a VB selejtezőre készülnek . Egyetlen hiányzójuk van kapus poszton Gavin Bazunu nem léphet pályára sérülés miatt - Legutóbb Magyarország ellen arattak győzelmet, hazai pályán egy utolsó perces góllal . 
Az időjárás tökéletes lesz,20 fokot és napsütést mondanak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr518425783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása