Fogadóklub

Fogadóklub

Ukrajna - Belgium

2024. június 26. - Fogadóklub
Ukrajna - Belgium 
HELYSZÍN: MHPArena(Stuttgart) 18:00
JÁTÉKVEZETŐ: Taylor A.(Eng)
IDŐJÁRÁS: 25° napos
Ukrajna borzalmasan kezdte az EB-t 3:0-ás vereséget szenvedtek Romániától, amit egy szenvedős Szlovákia elleni 2:1-es győzelem követett. Ezen a meccsen mind a 2 csapatnak lehetne számolgatnicsak fölösleges, mert bárki kieshet és bárki továbbjuthat ebből a négyesből mivel mindenkinek 3 pontja van(Románia,Szlovákia).Így az biztos, hogy sem az edzők sem a játékosok nem a számolgatásra koncentrálnak hanem mindent megteszek a győzelemért, amivel biztos tovább is jutnak.Ukrajna Szlovákia ellen már mutatott életjeleket, helyenként már kijött játékosállományban rejlő potenciál.A védekezésük egész jól működik xG conceded mutatóban 20.helyen állnak az EB mezőnyben(itt az a jó ha egy adott mezőnyben minél hátrébb rangsorolnak).Viszont a probléma, hogy kialakított helyzetben csak 19. helyen állnak. Látszik a potenciál megvan a csapatban de az átmenet egyelőre nem működik.Mudryk pedig folyamatosan rossz döntéseket hoz a támadások befejezésénél.Ezek mind olyan dolgok amit egy jó edző kitud javítani,mivel a potenciál adott.Valószínűleg az Ukrán játékosokon eleve extra nyomás is van tudjuk mindannyian mi miatt,így nincs könnyű helyzetben Rebrov. Az biztos, hogy ezen a meccsen Dovbyknak sokkal többet kell vállalnia.Mudryknak higgadtnak kell lennie.Sudakovnak pedig itt a nagy lehetősége megmutatni a világnak,miért is tartják a szakértők az egyik legnagyobb középpályás tehetségnek. Kezdőben nem várható nagy változás:Trubin-Tymchyk-Zabanyi-Matiyenk-Mykolenko-Shaparenko-Zinchenko-Yarmolenko-Sudakov-Mudryk-Do
Belgiumról elmondható nincs szerencséje a kapu előtt Szlovákiától úgy szenvedtek 1:0-ás vereséget a nyitó fordulóban, hogy minden mutató alapján simán nyerniük kellett volna.Románia ellen ez a faktor már kezdett normalizálódni simán 2:0-ra nyertek.A közvélemény eltemette ezt a belga csapatot ennek ellenére minden statisztikában ott vannak az élmezőnyben.Mai napig nem veszik figyelembe a szerencse faktort az emberek,pedig van mikor egy csapat úgy esik ki hogy szinte mindenben jobbak mint az ellenfelek.Lásd Lukaku 4 ziccerből 0 gól, 1,25 xG ...Pedig ha egy csatár ennyiszer helyzetbe kerül jönni fognak a gólok előbb utóbb.Itt a probléma, hogy ez egy torna és most kell teljesíteni.A belgák védekezése 3. legjobb az EB mezőnyében ami nyilván kicsit csalóka mert az ellenfelek nem top csapatok de azért egy egész jó alap. Támadásban xG alapján a 12. helyen állnak (3,5xG) Nehéz megjósolni 1 meccsen mi várható,ha Lukaku megtalálja a gól lövő cipőjét mögötte a csapat pedig tudja ezeket a számokat hozni.Akkor nincs mitől félniük,főleg hogy Tedesco ,De Bruynenek helyét is kezdi megtalálni rendszeren belül.Kezdőcsapatban nagy változás itt sem lesz:
Casteels-Theate-Vertonghen-Faes-Doku-Onana-Tielemans-Castagne-De Bruyne-Trossard-Lukaku

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr6318435489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása