Fogadóklub

Fogadóklub

UFC Fight Night 243

2024. szeptember 27. - Fogadóklub

Renato "Moicano" Carneiro(19-5-1) vs Benoit St. Denis (13-2-0)

Moicano másodvirágzását éli sorozatban 3 győzelmet aratott Riddel,Dober és Turner ellen. Benoit pedig egyértelműen a gyors visszakapaszkodásban reménykedik a Poirier elleni vereségét követően. Az esélyek egyértelműen St. Denis mellett szólnak, jelenleg a UFC-ben talán ő a legnagyobb nyomást kifejtő bunyós. Ráadásul kiváló birkózással rendelkezik, amit jól vegyít különböző állóharc technikákkal. Moicano egy kemény bunyós de nincs fegyvere az ilyen stílusú harcosok ellen mint St. Denis. A meccskép elég egyértelmű lehet, Denis nyomást gyakorol Moicanora felnyomja a ketrecre onnan leviteleket kezdeményez ami szinte biztosan sikerül is neki és jöhet a szokásos darálás. A mérkőzés 5 menetes lesz, de nehéz elképzelni hogy ez végigmegy St. Denis megnyeri és jó eséllyel idő előtt.

Nassourdine Imavov(14-4-0) vs Brendan Allen(24-5-0 )

Szinte biztosan a kihívói pozíció lesz terítéken ezen a mérkőzésen. Allen 6 meccses győzelmi szériában van,Imavov pedig a legutóbbi 7 meccséből hatot megnyert az egyetlen veresége pedig Stricland ellen volt ahol egy szoros csatában maradt alul. Előzetesen ez lesz a gála legszorosabb párharca,szinte a stílusuk is ugyan az.Közepes állóharc kiváló földharc és birkózás, ami a különbséget jelentheti az a tempó. 3 menetre van kiírva a találkozó, és itt kulcsszerepet kaphat ki milyen intenzitással kezd. Ebben Imavov legalább egy szinttel jobb,és ha még nagyon mondani kellene valamit akkor az állóharca is kifinomultabb valamennyivel. Pont annyival zártabb és tudatosabb amivel az ilyen szoros párharcokat megtudja nyerni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr4518504790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása