Fogadóklub

Fogadóklub

Midtjylland - Ferencváros

2024. augusztus 05. - Fogadóklub

Midtjylland - Ferencváros

 

Időpont: 2024.08.06 19:15

 

Játékvezető: Jug M. (SLO)

 

Helyszín: MCH Arena (Herning)

 

 

 

A BL selejtezők eljutottak az elődöntőkig, ahol a dán bajnok és a magyar bajnok fog találkozni egymással. A fogadóirodáknál egyértelmű favorit a hazai csapat, de az idei teljesítményeket nézve, nem feltétlen ennyire egyértelmű a helyzet.

  

A hazai csapat továbbjutása meglepően egyértelmű a bukiknál a szorzók tekintetét illetően, de aki figyelemmel kísérte a csapat idei teljesítményét erre kicsit vonakodva tekinthet. A dán szuperligában két döntetlennel kezdtek, majd utána sikerült egy győzelmet is szerezniük. A Bl selejtezőben oda-vissza nyerték az első kört, viszont itt az andorrai bajnokot verték, ami egy mondhatni kötelező dolog volt. A dánok már játszottak a fradival még 2017-ben, ahol meggyőző játékkal mind a két meccsen megverték a zöld-fehéreket. Tavaly óta Thomas Thomasberg tölti be az edzői feladatokat, aki a 4-4-2-es felállás preferálja, ami tavaly egy bajnoki címet ért neki, így a változtatásnak jelenleg nem sok értelme lenne. Várhatóan nem akarják majd a Groupamában eldönteni a meccset, így a hazaiaknak jönnie kell majd.

 

A fradi a walesi bajnok TNS csapatát legyőzve jutott tovább, valamint a bajnokságban sikerült legyőzniük a Kecskemét csapatát. Ami viszont nagy kérdéseket vet fel, hogy hogyan fogják tudni pótolni Marquinhost, akinél már hivatalos, hogy nem a fradinál folytatja pályafutását, valamint Abenát, aki bár hivatalosan még a csapatnál van, a mérkőzésre már nem nevezték. Abena posztjára a nyáron igazolt Raul Gustavo jelenthet megoldást, míg Marquinhos helyét Tosin Kehinde veheti át, aki 2021-ben dán kupát nyert a Randers színeiben. A következő nagy kérdés Varga Barnabás szereplése, aki bár nevezve van a keretbe, a skótok ellen szenvedett sérülése miatt várhatóan nem fog kezdeni még. Érdekes lesz megnézni, hogy Pascal Jansen mester milyen stratégiát választ, mi nagyon arra számítunk, hogy egy eseménydús mérkőzés lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr8818460903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása