Fogadóklub

Fogadóklub

UFC on ESPN 62 mérkőzések!

2024. augusztus 22. - Fogadóklub

 

Jared Cannonier vs Caio Borralho

A UFC on ESPN 62 gálájának főmérkőzése,ahol Cannonier az Imavov elleni veresége után megpróbál ismét győztes útra lépni. Az ellenfele a UFC-ben még veretlen Borralho lesz,akinek valószínűleg ez a győzelem kell egy címmeccshez. Mi várható ? Cannionier hozza a szokásos statikus bunyóját amiből a legfontosabb elem már hiányzik,a dinamika. Őt is utolérte az idő,még mindig egy szikla kemény harcos de nincs már benne az a faktor ami mindig átsegítette a nehezebb párharcokon. Borralho egy gyors,agresszív,jó lábmunkával rendelkező komplex bunyós. Támadásban is kiválóan alkalmazza a ki-be mozgásokat, pluszban még kreatív is. A végeredmény pont ezek miatt Borralho győzelmét eredményezi majd.

 

Edmen Shahbazyan vs Gerald Meerschaert

A fiatal feltörekvő és a rutinos harcos párharca, Edmen extra ütőerővel rendelkezik ő egy új generációs komplex mma harcos aki mindenben jó de ütőerőn kívül semmiben nem extra. Az ellenfele Meerschaert egy Jitsu alappal rendelkező mma bunyós ,akinek az állóharca ugyan fejlődött de még mindig vannak botrányos megmozdulásai.A nyomást abszolút nem tudja kezelni, a fejmozgása és a lábmunkája a nullával konvergál. Edmen Shahbazyan megnyeri ezt a mérkőzést,arra is jó esély van hogy idő előtt befejezi.

 

Angela Hill vs Tabatha Ricci

Angela Hill 2 meccset nyert egymás után és valószínűleg 39 évesen utolsó lehetősége, hogy címmeccset kapjon. Ebben a 29 éves Tabatha Ricci próbálja megakadályozni ,stílus szempontjából érdekes összecsapás lesz. Hill ha fiatalabb lenne sokkal jobb eséllyel indulna csatába,de az elmúlt években lábon nagyon sokat lassult. Ráadásul a földjátéka sem éppen extra,ellenben Riccinek jó földrevitelei vannak jól terhel és kellően agresszív is. Ezt a mérkőzés Ricci erőből megnyeri majd,Angelának biztos lesz 1-2 szebb megmozdulása de jelenleg az egyik legrosszabb match up amit kaphatott. Riccivel a UFC-nek pedig biztosan az a célja, hogy egy Brazíliában rendezett gálán címszerzési lehetőséget adjanak neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr618471351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása