Fogadóklub

Fogadóklub

Hollandia - Anglia

2024. július 10. - Fogadóklub

JÁTÉKVEZETŐ: Zwayer F.(Ger)
HELYSZÍN: Signal Iduna Park(Dortmund)
IDŐJÁRÁS: 25° Időnként eső és szitáló eső várható

Ma kiderül ki lesz Spanyolország ellenfele az EB döntőben. Hiányzók szempontjából mind a 2 csapat örülhet ugyanis nincs hiányzó egyik oldalon sem. A nagy kérdés angol részről, hogy Luke Shaw végre kezdőben lehet vagy továbbra is kispadról nézi a mérkőzés nagyobb részét. Shaw az egész játékrendszerben talán a legfontosabb szereplő, mivel nincs rajta kívül hasonló profil az angol keretben. Nélküle látjuk hogy abszolút nem tudnak mit kezdeni felállt védelem ellen. Mindenkinek javaslom nézze a svájciak elleni mérkőzést Shaw beállása után.A folyamatos beindulásaival nem csak baloldalon nyit területeket, hanem Saka előtt is sokkal nagyobb területek maradnak. Mivel az ellenfél kénytelen balra húzódni, így értelemszerűen a jobboldal is megnyílik. Shaw nélkül véleményem szerint nem kell másra számítani ugyanaz a passzív színtelen szagtalan angol csapat lesz. Hollandia szemszögéből talán számukra a legjobb ellenfelet kaphatták a Spanyol,Francia,Angol hármasból. A probléma, hogy ők sem állnak a helyzet magaslatán viszont legalább játékban nézhető produkciót tudnak nyújtani. Az EB előtt az volt a általános vélemény, hogy a Holland védelem lesz a kulcs. Na hát abból sokat eddig nem láttunk, konkrétan a 10. legtöbb kapura lövést kapták eddig az EB-n. Úgy hogy azért az ellenfelek nem voltak az Európai elit tagjai(kivéve a franciák, csak ők is egy passzív csapat) .Eddigi 5 Eb meccsükön 4 gólt kaptak, viszont rúgtak is 9 gólt .A véleménytől fontosabbak az alapozó mutatók, nézzük meg egymáshoz viszonyítva.
Xg:Hollandia: 7,7 Anglia : 4,4
Touches in opposition box: Hollandia:149 Anglia: 128
Corners Hollandia:30 Anglia:22
Interceptions per match :Hollandia 5,4 Anglia :6,0
Expected goals (xG): 7,7 Anglia 5,4

Természetesen ez egy kis minta, és amit vegyünk figyelembe, hogy ez egy Luke Shaw nélküli angol válogatott statisztikája. Ettől függetlenül ezek a tények, az meg hogy Shaw játszik vagy nem max feltételezés.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr6618444039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása