Fogadóklub

Fogadóklub

Olaszország-Bosznia-Hercegovina

2024. június 09. - Fogadóklub
Olaszország-Bosznia-Hercegovina
20:45 pm, Stadio Carlo Castelliani (Empoli)
A kontinens-viadal célegyenesébe érve lehetőségünk lesz egy utolsó betekintést nyerni a címvédő olaszok formájába. Luciano Spaletti csapatának az utolsó öt mérkőzését vereség nélkül sikerült abszolválnia, a keretből jelenleg Nicolo Barella nem fog tudni pályára lépni, valamint Alex Meret részvétele is kérdéses. Számukra ez a mérkőzés ideális lehet a nagy megmérettetés előtti utolsó finomhangolásokra.
Bosznia részéről ezt a mérkőzést egy hosszabb pihenő követi majd, mivel legközelebb szeptember hetedikén fognak pályára lépni Hollandia ellen. Az Európa-bajnokságra nem sikerült kvalifikálniuk magukat, bár sikerült megszerezniük a vezetést Ukrajnával szemben, a kék-sárgáknak sikerült a fordítás, így ők jutottak be a megmérettetésre. Egy hosszabb sikertelenségi sorozatot próbálnának megtörni, mivel az utolsó öt mérkőzésükön alul maradtak, 16-3-as gólaránnyal.
Ha hihetünk a meteorológusoknak a mérkőzés ideje alatt vihar várható, bár remélhetőleg a szél nem lesz erős.
Elemzési adatok megtekintése
Bejegyzés kiemelése
Tetszik
Hozzászólás
Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr1418424433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása