Fogadóklub

Fogadóklub

Hollandia-Izland

2024. június 10. - Fogadóklub

Hollandia-Izland
Feijenoord Stadion, 20:45 pm

A mai napra is jut egy barátságos mérkőzés, ami az Európa-bajnokság célegyenesébe érve sok érdekességet tartogathat számunkra. Hollandia vasárnap Lengyelország válogatottja ellen kezdi meg szerepélését a tornán, míg Izlandnak nem sikerült a kijutás.
A holland válogatott egyik meghatározó embere, Frenkie De Jong továbbra is bokasérüléssel küzd, így a várható hírek szerint csak július elején fogja tudni erősíteni Ronald Koeman csapatát. A pályára várhatóan 4-3-3-as felállásban fognak felmenni, de nem áll messze tőlük a 3-4-1-2 sem.
Izlandnak múlt héten sikerült legyőznie az angolok nemzeti tizenegyét, akik a finomhangolások helyett inkább egyes kulcs játékosok pihentetését választották. Várhatóan 4-3-3-as felállással fognak ők is a pályára lépni, bár ez még változhat amennyiben Willum Willumsson játkra fogható lenne. Ami még érdekesség, hogy Izland csapata a legutóbbi két találkozáson győzni tudott Hollandia válogatottjával szemben.
A meccs ideje alatt jelentős csapadék várható, és mindösszesen 13 fok.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr7818424875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása