Fogadóklub

Fogadóklub

Premier League mérkőzések !

2024. augusztus 15. - Fogadóklub

Manchester United - Fulham 21:00 Match 4
Időjárás: 15°C száraz
Játékvezető: Robert Jones

Érdekes összecsapással kezdődik az ide Premier League mivel mindegyik csapatnál sok változás történt.Egyelőre a hazai csapatnál még bőven várhatók változások ,ellentétben a Fulhamnál akik viszonylag stabil átigazolási szezonon vannak túl Palhinha pótlásást kivéve. Adatokból egyelőre nem lehet kiindulni ,így az eddigi ismereteinket kell alapul venni. A United továbbra sem változtatott a felkészülési mérkőzések és a kupa döntő alapján sem .Ten Haag ugyan azt az átmenet focit próbálja erőltetni amit a legutóbbi szezonban. Jelenleg nincs kialakult stabil védekezése a csapatnak,mivel hiányoznak még profilok is a védelemből.Így szinte biztos, hogy a szezon elején ugyan úgy sok lövést engednek majd az ellenfeleknek ahogy eddig is. Marco Silva csapatától is ugyan azt lehet várni ,stabil védekezésre épülnek és megpróbálnak átrohanni az ellenfeleken viszont náluk aggasztó hogy Palhinhat egyáltalán nem sikerült pótolni aki toronymagasan a legfontosabb játékosuk volt.Fogadás szempontjából minden csak nem ideális mérkőzés!Viszont Palhinha nélkül ez a Fulham nem olyan masszív és pont emiatt a hazai csapat jó eséllyel behúzza ezt a mérkőzést.A hazaiaknál a padról is több minőségi játékos tud beszállni mint a tavalyi szezonban,ellenben a vendégeknél kb senki nincs aki a padról beszállva egy kis pluszt hozzátudna tenni a csapatához.

Sérültek
Manchester United: Yoro,Shaw,Hojlund,Malacia
Fulham: Nincs hiányzó

 

Arsenal - Wolverhampton 16:00 Spiler 1
Időjárás:24°C napos
Játékvezető: Gillett J.(Aus)

Az Arsenal hosszú idő után úgy kezdheti meg a szezon, hogy talán ők a bajnoki cím esélyesei.A tavalyi szezon elején,az eredmények jöttek de azért játékban voltak még gondok így mindig ott lógott a levegőben, hogy elbukhatnak 1-1 meccset. Az idei szezonban viszont az elejétől kezdve darálniuk kell,és mutatott játék alapján ez sikerülhet is nekik.Toronymagasan a legkomplexebb csapat képét mutatták a barátságos meccseken.Ebben viszont semmi meglepő nincs, a keret együtt maradt sőt erősödtek is.Riccardo Calafiori leigazolása zseniális húzás az Arsenal részéről,a világ egyik legkomplexebb védője támadásban egy új szint vihet az Arsenal játékába ami eleve TOP 1 volt liga szinten.A Wolverhamptonrol semmi jót nem lehet elmondani.Pedro Neto nélkül eleve a tavalyi szezon is az egyik legrosszabb csapata volt számokban.Őt eladták a Chelseanek ,+ támadásépítésben a számukra nagyon fontos Max Kilman is távozott a West Ham csapatához.A pótlásukra olyan játékosok érkeztek akikről egyelőre csak feltételezni tudjuk, hogy talán jók lesznek.Sérülés miatt Cunha sem léphet pályára az Arsenal ellen. A Wolves rajongóknak ez jó eséllyel egy nagyon hosszú szezon lesz,mert a kiesés elől kell majd menekülniük.Ezen az változtathat ha sikerül még minőségi igazolásokat végrehajtaniuk a piac zárása előtt.Ezen a meccsen egy stabil Arsenal győzelem várható,-1 hendivel is.

Sérültek
Arsenal: Timber,Tomiyasu
Wolverhampton: Semedo,Enso Gonzalez,Cunha,Kalajdzic

 

Chelsea vs Manchester City 17:30 Spiler 1

Időjárás: 25°C napos
Játékvezető: Taylor A.

Már az első fordulóban kapunk egy rangadót ,ahol Enzo Maresca debütál a hazai csapat kispadján.A Chelsea átigazolásaiba belmenni szinte teljesen fölösleges,mert lassan már naponta változik a keretük.Ami viszont biztos, hogy Maresca domináns focit próbál játszatni és ebből 100% hogy nem enged majd a City ellen sem.Támadásban a felkészülési mérkőzéseken már egész jól mutattak.Viszont védekezésben,letámadásban finoman szólva is voltak aggasztó jelek.Rendszeresen átrohantak rajtuk és a védelemben a minőség is hiányzik. A Cityről semmi újat nem lehet elmondani,a keret kb ugyan az Alvarez távozott aki bizonyos stílusú csapatok ellen hiányozhat.Savinho érkezett szélre,akiben nagy potenciál van.A probléma hogy a City kerete eléggé fásultnak tűnik.A tavalyi szezonban kb 1 igazolás sem hozta azt a szintet amit elvártak volna, főleg a középpályások közül.A kupadöntőben látszott, hogy ez a City még jelenleg nincs kész a szezonra 2. félidőben borzasztóan mutattak rendszer szinten is.Viszont van 4-5 olyan játékosuk akik a posztjukon a világ legjobbjai így bármikor tudnak egy olyat húzni amiből gól születhet.Véleményem szerint egyik csapatra győzelmére sem érdemes fogadni a szezon elején.Így amit érdemes megpróbálni az a mind 2 csapat gólt szerez, +2,5 gól opciók közül valamelyik.Mert ezen a meccsen rengeteg hiba lesz és ebből kifolyólag sok helyzet ,kérdés a támadók milyen napot fognak ki.

 Sérültek
Chelsea: Reece James
Manchester City: Oscar Bobb

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr8318467245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása