Fogadóklub

Fogadóklub

Paks-Hunedoara

2024. július 11. - Fogadóklub

Paks-Hunedoara

Helyszín: Paks, Fehérvári úti stadion

Játékvezető: Aslam u. (NOR)

Időjárás: 36°, napos

 

A foci kedvelőkre rámosolyog a szerencse mostanában, hiszen még tart az EB, tart a Copa Amerika, de már el is kezdődtek az Európa-Liga és Konferencia Liga selejtezők. A mai mérkőzésen Paks fogadja Hunedoara csapatát, ahol a bukik egyértelmű hazai sikert várnak, viszont az EB is rávilágított, hogy nem feltétlen az erősebbnek titulált csapat lesz az, aki meg tud nyerni egy mérkőzést.

 

A paksiak felkészülése meglehetősen rövidre sikeredett, ami három felkészülési meccset jelent, viszont mivel az átigazolási szezonban jelentős változások nem voltak, így ez nem feltétlenül jelent problémát. A felkészülést jól kezdték, egy nagyon egyoldalú mérkőzésen 6-1-re verték Hebar csapatát. A következő mérkőzésen viszont jött a fekete leves, mivel egy hasonlóan nagy arányú vereséget szenvedtek a Bohemians csapata ellen, ahol 4-1-re maradtak alul. Az utolsó mérkőzésen azért sikerült 3-1-re legyőzni az Austria Wien csapatát, ahol kétszer hatvan percben mérték össze tudásukat a bécsiekkel. A mostani mérkőzésnél mondhatni elvárható a győzelem, mivel az ellenfél a román másodosztályból érkezik (ez azért kicsit csalóka, mivel ellenfelüknek választania kellett az első osztály és az EL között és mivel az utóbbit választották, így ezért maradtak még (minimum egy évig) a román másodosztályban). Információ nincs sérültekről, így várhatóan minden játékosára számíthat majd Bognár György.

 

 

A román csapat a paksiakhoz hasonlóan egy kupagyőzelemmel jutott ki a tornára, de ahogy azt korábban is írtuk, ezzel a döntésükkel még minimum egy évre a másodosztályra ítélték magukat. A felkészülésük hasonlóan rövid volt, viszont ott nem sikerült meccset nyerniük, elsőnek a bosnyák Banja Luka verte őket 2-0-ra, majd utána a szintén román FCSB-től hármat kaptak, ami azért is fájó, mert ez román szuperkupa volt, így ez mondhatni tétmérkőzés volt. Ami eltérő, hogy nekik mind a kettő felkészülési ellenfelük a BL-re készül, így elég erős ellenfelekkel készültek, még a paksiak névsorában volt másodosztályú csapat is volt. Elemzések alapján az várható, hogy idegenben megpróbálnak védekezéssel egy döntetlent kihozni, majd otthon próbálják meg kiharcolni a továbbjutást. Hiányzóról itt sincs tudomásunk, így várhatóan itt is a legerősebb keret fok tudni pályára lépni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogadoklub.blog.hu/api/trackback/id/tr7718444683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása